Pitkä matka paratiisiin

Kauko Röyhkä julkaisee viimeisintä tuotantoaan uudella tavalla.

Ostamalla numeroidun ja signeeratun vinyylin pääset kuuntelemaan Kaukon uutta tuotantoa biisi kerrallaan heti, kun sitä valmistuu, sekä kuulemaan kaikki Kaukon edeltävät NFT- tuotannot. Nämä julkaisut eivät ole saatavilla levykaupoissa, ne ovat olemassa vain eksklusiivisesti yhteisön jäsenille. Pääset myös lukemaan Kaukon viikottaisia postauksia musiikista, kirjallisuudesta ja taiteilijan elämästä.

Tämä on uusi taidekeräilyn muoto. Lp-levyistä otetaan pienet painokset, jolloin niistä tulee arvokkaita keräilykohteita.

Lisäksi tämä on uusi kommunikaation muoto samanhenkisille ihmisille. Samalla yhteisöön liittynyt tulee tukeneeksi Kauko Röyhkän musiikkituotantoa.

Vain viidellä kympillä pääset mukaan tukemaan uutta taidenmuotoa ja keräilemään uniikkeja musiikkiteoksia.

Palautusoikeus 14 päivää osto tapahtumasta.

60 

“Pitkä matka paratiisiin” on Kauko Röyhkän toinen vinyyli-lp Super NFT Societyssa. Se on jatkoa Pilvet meren yllä-levylle, joka valmistui 2022. Myynnissä on nyt 500 uniikkia numeroituja ja signeerattua kappaletta.

Aika monissa levylle tulevissa biiseissä palataan nuoruuteen. Nuorena koetut herkät hetket ovat niitä joiden varassa ihmisen persoonallisuus kehittyy. Luonto, musiikki, rakkaus – ne ovat teemoja, joita haluan käsitellä. Näinä ankeina aikoina haluan tuoda kesän valoa ja heleyttä itselleni ja samalla kuulijoiden elämään. Marjatan poika-muistelmissa kuvasin omaa nuoruuttani, sitä mitä oikeasti tapahtui, mutta nuoruudessa on myös toinen taso, jota pystyn ilmentämään paremmin musiikin ja lauluntekstien avulla.

Tavoitteena on fanien yhteisrahoittama taideteos, johon osallistuvat pääsevät mukaan myös Kaukon Röyhkän suljettuun Facebook-ryhmään.

”Paratiisin” äänitykset on jo aloitettu. Mukana ovat edelliseltä NFT-levyltä tutut Mikko Hellström (basso), Janne Riisiö (perkussiot), Roberto Lanz (rummut) ja Mikko Janatuinen (kitara). Muitakin soittajia ja laulajia voi vielä liittyä sessioihin niiden edetessä.

”Paratiisin” lisäksi NFT-ryhmälle on luvassa livetaltiointeja Kaukon 90-luvun absurdismi-yhtyeeltä.

Vain muutamalla kympillä voit tukea suosikkiartistiasi ja saada uniikin, numeroidun LP-levyn, jota painetaan vain 500 kpl ja joka ei mene normaaliin myyntiin. Julkaisupäivänä saat sähköpostiisi levyn latauslinkin ja signeeratun vinyylin.

Tue kotimaista rockmusiikkia ja ole mukana rahoittamassa Kauko Röyhkän uutta tuotantoa!