PITKÄ MATKA PARATIISIIN

Vinyl + NFT + Digital

180 / 500

60 

Kauko Röyhkä julkaisee viimeisintä tuotantoaan uudella kanavalla.

Ostamalla numeroidun ja signeeratun vinyylin pääset kuuntelemaan Kaukon uutta tuotantoa sitä mukaa, kun se valmistuu, sekä kuulemaan ja lataamaan kaikki Kaukon edeltävät eksklusiiviset tuotannot, joita ovat Jumalan lahja-live ja uutta materiaalia sisältävä Pilvet meren yllä-lp. Nämä julkaisut eivät ole saatavilla levykaupoissa, ne ovat ainakin toistaiseksi olemassa vain Kauko-yhteisön jäsenille.

Pääset myös lukemaan Kaukon viikottaisia postauksia musiikista, kirjallisuudesta ja taiteilijan elämästä.

Vain kuudella kympillä pääset mukaan keräilemään uniikkeja musiikkiteoksia, joita yhteisön ulkopuolisilla ei ole mahdollista kuulla.

Lataa heti Jumalan Lahja LIVE, Pilvet meren yllä ja neljä biisiä tulevasta levysta Pitkä matka paratiisiin.

Palautusoikeus 14 päivää. LP-levyillä ilmainen postitoimitus.

Kauko-Royhka-crop-smile.jpg

RÖYHKÄN UUSI ALBUMI

Numeroituja ja nimmaroiutua vinyylejä

On tullut myyntiin Kaukon uusi levytysprojekti nimeltään ”Pitkä matka paratiisiin”. Sen äänitykset on jo aloitettu. Mukana bändissä ovat edelliseltä NFT-levyltä tutut Mikko Hellström (basso), Janne Riisiö (perkussiot), Roberto Lanz (rummut) ja Mikko Janatuinen (kitara). Muitakin soittajia ja laulajia voi vielä liittyä sessioihin niiden edetessä. Aika monissa levylle tulevissa biiseissä palataan nuoruuteen. Nuorena koetut herkät hetket ovat niitä joiden varassa ihmisen persoonallisuus kehittyy. Luonto, musiikki, rakkaus – ne ovat teemoja, joita haluan käsitellä. Näinä ankeina aikoina haluan tuoda kesän valoa ja heleyttä itselleni ja samalla kuulijoiden elämään.

https://www.facebook.com/kaukoroyhkavirallinen

Mihin mennään?

Talo meren rannalla, arvoitus monille… Nyt sinulla on mahdollisuus päästä sisälle siihen taloon

Kauko Röyhkä