fbpx

PITKÄ MATKA PARATIISIIN

Vinyl + Digital

150 / 500

60 

Onko Kauko ollut tärkeä elämälläsi? Haluasitko tukea Kaukon tulevaa tuotantoa? Haluaisitko, että nimesi tulee Kaukon seuraavan vinyylialbumin kanteen?

Nyt se on mahdollista. Vain kuudella kympillä pääset mukaan tukemaan Kaukon luovuutta.

Kauko Röyhkän uusi albumi on melkein valmis. Liity mukaan albumin tuottamiseen. Kuuntele biisit sitä mukaan kun niitä valmistuu. Tule mukana salaseuraan missä julkaistaan Kaukon uutta musiikkia.

Saat numeroidun ja signeeratun vinyylin-lp:n ja mahdollisuuden ladata sen sekä kaikki Kaukon edeltävät julkaisut liittymällä Super NFT Societyyn. Nämä julkaisut eivät ole saatavilla levykaupoissa, ne ovat ainakin toistaiseksi olemassa vain Kauko-yhteisön jäsenille.

Ryhmän ekslusiiviselta sisäpiiri-sivulta pääset lukemaan Kaukon kiinnostavia postauksia musiikista, kirjallisuudesta ja elämästä yleensä.

Tule mukaan!

Palautusoikeus 14 päivää. LP-levyillä ilmainen postitoimitus.

0:00 / 0:00
Kauko Röyhkä - Suuri kerskuri
Kauko-Royhka-crop-smile.jpg

RÖYHKÄN UUSI ALBUMI

Numeroituja ja nimmaroiutua vinyylejä

On tullut myyntiin Kaukon uusi levytysprojekti nimeltään ”Pitkä matka paratiisiin”. Sen äänitykset on jo aloitettu. Mukana bändissä ovat edelliseltä NFT-levyltä tutut Mikko Hellström (basso), Janne Riisiö (perkussiot), Roberto Lanz (rummut) ja Mikko Janatuinen (kitara). Muitakin soittajia ja laulajia voi vielä liittyä sessioihin niiden edetessä. Aika monissa levylle tulevissa biiseissä palataan nuoruuteen. Nuorena koetut herkät hetket ovat niitä joiden varassa ihmisen persoonallisuus kehittyy. Luonto, musiikki, rakkaus – ne ovat teemoja, joita haluan käsitellä. Näinä ankeina aikoina haluan tuoda kesän valoa ja heleyttä itselleni ja samalla kuulijoiden elämään.

https://www.facebook.com/kaukoroyhkavirallinen