fbpx

PILVET MEREN YLLÄ – Test Pressing

Vinyl

8 / 28

100 

Osta Kaukon julkaisema albumia LP-levy Pilvet meren yllä koelevy.

Koelevyjä on 28 kappaletta. Kymmenen kannella varustettua koelevyä on merkitty nimellä ”Artistikappale”. Osa niistä on jaettu muusikoille.  Koelevyn joukossa on kolme prässäämön hyväksymää, jotka on pakattu koviin kansiin, joissa on teksti Deepgrooves. Niissä on Kaukon käsinkirjoittamat tiedot. Loppu koelevyt ovat ilman kantta. Niissäkin on Kaukon käsinkirjoittamat tiedot.

Kaikkein harvinnaisimmat ovat kolme 45rpm nopeudella pyörivää koelevyä. Prässäämö painoi nämä viinyylit vahingossa väärällä kierrosnopeudella.

”Pilvet meren yllä” on merkittävää saavutus suomalaisessa musiikkituotannossa. Hankkimalla tämän levyn rahoitat suoraan Kauko Rövhkän uuden musiikin tuotantoa ja
levitystä.

Hinta sisältää postitus Suomessa.

0:00 / 0:00
Kauko Röyhkä - Suuri kerskuri
850_1887-test-press-without-cover.jpg

Pilvet meren yllä koelevy

Numeroituja ja nimmaroiutua vinyylejä

“Pilvet meren yllä” on Kauko Röyhkän historiallinen NFT LP teos, ensimmäinen laatuaan Suomessa. Tavoitteena on fanien rahoittama taideteos, johon osallistujat pääsevät mukaan Kaukon Röyhkän omaan, suljettuun sisäpiiri-ryhmään. Siihen ei pääse kuin levy ostaja kunta. Kauko on viime vuosina kerännyt ympärilleen joukon nuoria, päteviä muusikoita: Mikko Hellström (basso, kontrabasso), Janne Riisiö (perkussiot), Roberto Lanz (rummut) ja Mikko Janatuinen (kitara). Lisäksi äänityksissä ovat vierailleet Max Zenger (saksofoni, huilu), Antti Hermaja (vetopasuuna) sekä Hilla Väyrynen ja Olga Välimaa (taustalaulut). Pilvet meren yllä sisältää mystistä, svengaavaa voodoofunkia tyyliin Paha maa ja myös Lauralle-tyyppisiä herkkiä, melodisia kappaleita. Kauko on aina ollut ahkera lauluntekijä, ja tällelevylle hän on valinnut parhaita siivuja arkistostaan. Pienen studion intiimi ja hiomaton soundi sopii levyn tunnelmaan.

https://www.facebook.com/kaukoroyhkavirallinen