fbpx

Pilvet Meren Yllä

100 

Tule osaakkaksi, ostaamalla NFTn!​

Omista Kauko Röyhkän uniikki NFT LP-levy Pilvet meren yllä, jota painetaan vain 300 kpl.

Pääset yksityiseen Kauko Röyhkä salaseuraan missä on jo 200+ jäseniä. Ainoastaan NFT-ostajat pääsevät sinne.

Lahjaksi saat Kaukolta signeeratun vinyylilevyn ja  latauslinkin julkaisupäiväänä.

Tue Röyhkän taidetta!!

Kaikki ostajien nimet ikuistetaan levyn kanteen osto järjestyksessä kuin ostos on tehty ennen 20.1.2023

Viimeiset kappaleet!

Out of stock

Details

Public Sale

Limited Edition

Out of stock

Description

Levyn Tausta

“Pilvet meren yllä” on Kauko Röyhkän historiallinen NFT LP teos, ensimmäinen laatuaan Suomessa. Myynnissä 300 uniikkia, signeerattua kappaletta. Tavoitteena on fanien rahoittama taideteos, johon osallistujat pääsevät mukaan Kaukon Röyhkän omaan, suljettuun sisäpiiri-ryhmään. Siihen ei pääse kuin levy ostaja kunta.

Kauko on viime vuosina kerännyt ympärilleen joukon nuoria, päteviä muusikoita: Mikko Hellström (basso, kontrabasso), Janne Riisiö (perkussiot), Roberto Lanz (rummut) ja Mikko Janatuinen (kitara). Lisäksi äänityksissä ovat vierailleet Max Zenger (saksofoni, huilu), Antti Hermaja (vetopasuuna) sekä Hilla Väyrynen ja Olga Välimaa (taustalaulut).

Pilvet meren yllä sisältää mystistä, svengaavaa voodoofunkia tyyliin Paha maa ja myös Lauralle-tyyppisiä herkkiä, melodisia kappaleita. Kauko on aina ollut ahkera lauluntekijä, ja tällelevylle hän on valinnut parhaita siivuja arkistostaan. Pienen studion intiimi ja hiomaton soundi sopii levyn tunnelmaan.

Vain muutamalla kympillä voi tukea suosikkiartistisi ja omistaa uniikin, numeroidun LP-levyn. Näitä on myynnissä vain 300 ensimmäiselle. Julkaisupäivänä saat sähköpostiisi levyn latauslinkin ja lahjaksi signeeratun vinyylilevyn (toimitus arviolta kesäkuussa 2023). Lisäksi pääset mukaan yksityiseen Kauko Röyhkän Facebook-ryhmään.

Tue kotimaista taidetta ja ole mukana rahoittamassa Kauko Röyhkän uusi levy!

Additional information

Weight 0.3 kg
Dimensions 35 × 35 × 1 cm
Kauko_Röyhkä